Fireball Arena

Vanaf dag 1 is de Fireball Arena dé Virtual Reality experience bij The VR Room.
Deze VR experience is ongeëvenaard! Ontdek hoe het is om vuurballen uit je eigen handen te schieten zonder een controller vast te hebben.

 

Ontdek de populairste Virtual Reality belevenis in The VR Room: de Fireball Arena! Treed als tovenaar een unieke 360° arena binnen, waarin uit alle hoeken hordes hersenloze vijanden op je afstormen. Door de geavanceerde Leap Motion technologie zijn controllers niet meer nodig; je schiet vuurballen uit je eigen handen! Ontwijk projectielen door te bukken of stap snel opzij om in leven te blijven. Weet jij de hoogste score te behalen in deze unieke 3D ervaring?

In de Fireball Arena komen de mogelijkheden van Virtual Reality pas echt tot hun recht. Dankzij de Oculus Rift met Leap Motion technologie beleef je in een volledige 3D wereld een gevecht zoals je nog nooit eerder gedaan hebt. De Fireball Arena is behoorlijk intens, maar is dankzij de relatief korte duur van +/- 5 minuten geschikt voor jong en oud. Daarnaast is de Fireball Arena uitstekend in te zetten bij evenementen op locatie en/of grotere groepen.